Utställningsanmälan: (endast för medlemmar)

Via onlineanmälan:
Gå in på sidan http://minakatter.sverak.se/ , klicka på fliken skapa konto, kontot skapar du med ditt medlemsnummer i Sverak. Medlemsnumret hittar du på baksidan av tidningen Våra Katter eller så kan någon i styrelsen hjälpa dig att få det.
Sveraks anvisningar hur du går till väga finns via denna länk. Där kan du också ändra om din katt blivit kastrerad eller fårr somna in.

Via email eller per post:
Använd alltid Sveraks utställningsanmälan och maila den till vår utställningssekreterare
Caroline. Hon kontrollerar att den är rätt ifylld och förmedlar den via e-mail eller så skrivs den ut och skickas vidare ifall klubben vill ha pappersanmälan.


Behöver du hjälp så kontakta.
Caroline Davidsson
Stavavägen 13
184 43 Åkersberga
Email sk.utstallningssekreterare@gmail.com

Länkar:

Sveraks utställningslista

FIFE:s utställningslista

Nyfiken på att ställa ut? Här är en liten snabbkurs hur du anmäler.
För att få deltaga på en kattutställning i förbundet Sverak så måste kattägaren vara medlem i en Sverakansluten kattklubb. Vid flera delägare så ska alla vara medlemmar. Vid samma hushåll så erbjuds familjemedlemskap utöver huvudmedlemskapet.

Utställningslista och inbjudningar till svenska utställningar hittar du hos Sverak. Där finns länk till MIna katter som du ska använda vid anmälan till utställning.

Är du nyfiken på de utländska utställningarna hittar du dem på Fife:s söksida.

Anmäla till kattutställning
När du hittat en utställning som du vill anmäla till så betalar du in utställningsavgiften till arrangerande klubb. Kontonummer och summa finner du på inbjudan. Betalningen får inte komma in på deras konto innan första anmälningsdagen.

Anmäl online eller skicka/maila i god tid din anmälan till vår utställningssekreterare så att hon kan vidarebefordra din anmälan i tid. Hon kontrollerar att den är rätt ifylld och bekräftar ditt medlemskap i klubben. Samt skickar en bekräftelse till dig att den är skickad.

Mer om utställningar, klasser, regler mm på Sveraks sida

Titlar tagna utomlands
Har din katt tagit titel utomlands och du vill ha titeln registrerad hos Sverak så skicka/maila bedömningssedeln till vår utställningssekreterare. Går bra med inscannade bedömninssedlar.

Utställningsinbjudningar: (endast för medlemmar)
Om du vill ha inbjudningar skickade hem till dig, så skicka frankerade och adresserade kuvert till Caroline Davidsson (Ahlström). Ange varifrån du vill ha inbjudningarna. (ex. Mälardalen, Sverige, endast de som inte finns i Våra Katter o. dyl.)

Caroline Davidsson (Ahlström)
Stavavägen 13
184 43 Åkersberga
Email