I Stockholms Kattklubb finns plats för alla "kattfrälsta".
Som huvudmedlem i Stockholms Kattklubb får du SVERAK's förbundstidning "Våra Katter" som utkommer 6 ggr/år.
Du har rätt att ställa ut på FIFe utställningar och registrera kattungar i SVERAK.

Som huvudmedlem kan du gratis annonsera din uppfödning, avelshane, planerade kullar samt kattungar till salu på vår hemsida. Annonsunderlag skickas till
stockholms.kattklubb@gmail.com

Avgiften inbetalas på: (Observera att vi bytt till bankgiro)
- Bankgiro 5053-5848
- Swish 123 224 14 20
För information till medlemmar utanför Sverige:
IBAN SE58 8000 0832 7994 4726 2008
BIC SWEDSESS

Stockholms Kattklubb är betalningsmottagare.

Nya medlemmar anger namn och telefonnummer på inbetalningen. Skicka samtidigt ett e-mail till vår Kassör med dina uppgifter: namn, adress, telefonnummer samt ras på de katter du bor hos.
För medlemmar som förnyar sitt medlemsskap räcker det med namn på inbetalningen.

Erbjudande! Har du köpt katt från en uppfödare som är medlem i Stockholms Kattklubb får du rabatterad medlemsavgift första året. Avgiften är då 100 kr första året. Skriv på inbetalningen från vilken uppfödare du köpt katten.

Medlemsavgift betald efter 1 oktober gäller även efterföljande år.

Medlemsavgifter för 2017
Huvudmedlem 350 kronor